ساندویچ گوشت با سیب زمینی

این غذای مقوی و مفید بسیار مناسب برای عصرانه و یا دادن لقمه به فرزندان برای مدرسه است. که امیدورام سودمند بوده باشد.

 مواد لازم برای ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی
 
سینه مرغ :2 عدد
سیب زمینی تازه و کوچک :700 گرم
پیاز قرمز کوچک :یک عدد
پنیر موتزارلای تازه :4 ورقه
سس مایونز برای سرو غذا :4 قاشق چایخوری
شاهی تازه برای سرو غذا :به میزان کافی
نان همبرگر :4 عدد
برگ های جعفری تازه، برای سرو غذا :به میزان کافی
نمک و فلفل آسیاب شده :به میزان کافی
روغن زیتون بکر :3 قاشق سوپخوری

 طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

ابتدا پیاز ها را به صورت حلقه های یک سانتی متری خرد کنید. اگر سیب زمینی ها بزرگ بودند، دو نیم کنید و سینه های مرغ را از استخوان جدا کرده , دو نیم کنید و هر نیمه را کمی بکوبید  تا موقع سرخ شدن خوب بپزد.
فر را از قبل روی 200درجه سلسیوس گرم کنید و با قلمو سینی فر را به روغن زیتون آغشته می کنیم.
سیب زمینی ها را یک طرف و پیاز ها را در طرف دیگر سینی قرار می دهیم.
 سبزیجات را به روغن زیتون آغشته کرده و به آن ها نمک و فلفل می زنیم. آن ها را به حدی می پزیم که وقتی چاقو را داخل سیب زمینی ها فرو کردیم، ترد باشند و پیاز ها هم نرم و قهوه ای شده باشند که معمولاً حدود 30 دقیقه طول می کشد.
در همین هنگام یک تابه چدنی را روی شعله متوسط قرار داده و روغن را در آن گرم می کنیم. دو طرف مرغ ها را نمک و فلفل می زنیم.
مرغ ها را تا وقتی که قهوه ای رنگ شده و کاملاً پخته شوند (4 دقیقه) سرخ می کنیم. در این حین یک بار آن ها را بر می گردانیم.
روی هر ورقه سینه مرغ که سرخ شده یک برش پنیر قرار داده، درپوش ماهیتابه را می گذاریم تا پنیر ها ذوب شوند که حدود یک دقیقه طول می کشد.
روی سینه مرغ لایه ای از پیاز، شاهی و جعفری به همراه نیمی از نان قرار می دهیم. مایونز را روی نیمه های دیگر نان می ریزیم. مواد را به صورت ساندویچ آماده کرده و با سیب زمینی های برشته شده سرو می نماییم.

رفتن به این سایت